2016 m. gegužės 9 d., pirmadienis

BEYONCĖ ir meilė

Šiuo metu yra be septyniolikos minučių dvylikta nakties. Senė, klausydama nuostabių BEYONCĖS balso skleidžiamų garsų, nusprendė kažką parašyti apie meilę. Būtent apie ją dainuoja pastaroji lakštingala. Kalbu apie, tiems kurie gyvena po uola, naują jos albumą pavadinimu "Limonadas", kuriame pasakojama apie tai, kad turint citrinas - reikia jas išspausti.

Šiaip, Senė nėra didelė popsiuko gerbėja. Ne ne ne. Senė klauso visokio šlamšto, todėl iš karto barti ir teisti senės skonio nebuvimu yra negražu, kadangi ji jį turi. Savo unikalų skonį ir kvapą. Man patinka, kai muzika priverčia susimąstyti ir kažkaip va taip suktai sujaukti mintis. Šį kartą tai tapo prieš tai minėtos atlikėjos albumas, kuriame pasakojama istorija. Tiems kas neklausė ir tiems, kam neįdomu, ji pasakoja apie savo vyrą, kuris ją išdavė su kita, bet galiausiai ji jam atleidžia ir jie vėl in love.

Visų pirma, - išdavystė. Senės gyvenimas dar per trumpas, kad patirtų tokį gyvenimišką veiksmą. Bet, kaip bet kuri kita jūsų draugė, turinti mažai patirties, bet daug patarimų, Senė taip pat gali pasidalinti išmintimi. Bandau pateisinti vyrą/moterį, kuris nusprendžia po ilgų metų kartu išduoti savo partnerį. Kartą turėjau tokį incidentą, kai jaunas gražus jaunikaitis čiečino Senę labiau nei pats Kazanova. Senei patiko jaunikaitis. Milžiniška šypsena ant veido, degančios akytės ir nuostabūs pokalbiai apie tai, kokie mes durni ir gražūs dar labiau įvėlė Senę į skaniai kvepiančio berniuko pinkles. 
Long story short, po savaitės jaunikaitis pranešė, kad jis jau septynerius metus draugauja su kita panele, kurio sekantis sakinys yra: "Bet gal vistiek norėtum kartu pabandyti? Labai šauni panelė esi.

Aš ant jo nei kiek nepykau ir iki šiol nepykstu. Man siaubingai gaila tos merginos, kuri nežino ką jos vyras veikia vienas klube, kalbindamas apgirtusias bedešimtminučiųpilnametes. Senė nebūtų Senė, jei nepaklaustų to vieno svarbaus klausimo, kodėl žmogus nusprendė kankinti save ir kitą, pasirinkdamas ėjimą į kairę. 
- Nes norisi įvairovės. - atsakė veikėjas. 
Na ką gi, kiekvieno poreikiai kitokie. Juk taisykles kuriamės mes patys, todėl ir kitų moterų vaikiojimasis turint savąją, gali atrodyti ne toks ir baisus dalykas. Dar paklausiau klausimo, kurio atsakymas mane labiau pritraiškė, nei pritrenkė. Būdama pakankamai naivi ir tikėdamasi, kad situacija gal nėra tokia beviltiška, norėjau sužinoti, kodėl jis nepalieka išduotosios ir nebūna laisvas įvairovių vaikytojas. Juk atsivertų daugiau galimybių ir šiaip, ramiau naktį miegotų. 
- Nes ją myliu. - atsakė skrajoklis. Daugiau klausimų neturėjau. Pasukom skirtingais keliais ir, jei Senės atmintis neapleidžia, paskutinį kartą pasisveikinom vienas kitą su Kalėdom. Nuo to laiko su juo neturėjau jokių ryšių. 

Meilė priverčia eiti į visas puses. Myli, nenori, bet negali - manau, tai geriausiai apibūdina tokius ieškotojus. Ir tokių yra šimtai, tūkstančiai gal net ir milijonai. Kartais norisi turėti taisykles ką daryti tokiose situacijose. BEYONCĖ sako, kad reikia atleisti, nes, visi mes žmonės ir meilė nugali viską. Senė sako, kad reikia gerbti save. Kai kurie gyvenimus nugyvena be meilių, kas galbūt ir yra nuobodesnio gyvenimo pasirinkimas, bet tikrai atsveria sugadintus nervus ir sūrias ašaras kurias patiria jas turintys. Vienareikšmiškai pateisinu išdavystę, kadangi tai rodo žmogiškumą. Nėra sukurtų taisyklių kaip reikia mylėti. Tik, mano nuomone, reikia gerbti save ir savo partnerį, pasakant, kad retkarčiais klubuose mėgstu pačiečinti kitas/us kūmutes/kumeliukus, nes norisi įvairovės. 

Jei turėsit galimybę, tikrai siūlau paklausyti BEYONCĖS naujojo albumo, nes net neabejoju, kad atrasit kažką naujo. Jei ne apie meilę, tai apie tai, kaip jums patinka atlikėja, kurios ankščiau niekada nesiklausėt.









Senė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą