2014 m. kovo 26 d., trečiadienis

I DALIS. Interneto riterių paieškos

Na ką, jaunimas. Trinkit visas internetines pažinčių anketas lauk.
Iš mano rašto išgirsit teisybę. Aleliuja. 

Keturios valandos. Būtent tiek laiko užteko Senei perkąsti internetinių pažinčių filosofijos paraleles. Po jų, ištryniau anketą ir pajutau nenumaldomą norą nueiti į dušą ir nusiprausti neapčiuopiamą internetinį purvą. Bet apie viską iš pradžių.

Ankstesniame įraše minėjau dėl kokių priežasčių sugalvojau pasinerti į internetinių pažinčių platybes. Todėl nebesikartosiu ir eisiu prie reikalo. Vakar susikūriau anketą, kuri garbingai rodė gyvastį truputėlį daugiau nei keturias valandas. Užsiregistravau tame pačiame tinklapyje, kuriame mano draugieška internetinius riterius saujomis graibstė. Neminėsiu tinklapio pavadinimo, tebūnie tai paslaptis. Užsiregistruoti nebuvo sunku, nes nesu durna, moku spaudyti mygtukus. Sunkiausia buvo rasti savo nuotrauką, kurioje atsispindėtų mano asmenybė, t.y. papai.

Radusi tinkamą foto, pradėjau rašyti apie savo pomėgius. Vėl pasijaučiau kaip pradinukė kuriai mokytoja, nieko geresnio nesugalvodama, kiekvienais naujais mokslo metais liepia aprašyti mėgstamiausius hobius ir rašinėlį tema "Ką veikiau šią vasarą". Vienu žodžiu, nenorėjau per daug išsiskirti iš minios ir pradėjau rodyti kokia esu ekskliuzyvinė persona. Pomėgiai nebuvo labai ypatingi: "žiūrėjimas kaip kyla ir leidžiasi saulė; ilgi pasivaikščiojimai ekshibicionistų pramintu parkeliu; romantiškos vakarienės valgymai prie monitoriaus ekrano; žibučių rinkimas žiemos metu; ilgesingas žiūrėjimas pro langą, kad neduok diev, kas nors ateis; apsimetinėjimai, kad manęs nėra namie; kalbėjimasis su savimi, nes niekas kitas neaplanko". Praktiškai atskleidžiau visą savo asmenybę.

Skiltyje apie save taip pat įėjo tokios banalybės kaip mėgstamiausi filmai, dainos, knygos, sportas. Visų jų nevardijau, nes paprasčiausiai tingėjau ir nemanau, kad riteriui yra svarbu ar tu mėgsti meksikietiškus serialus ar ne. Skiltyje "Charakteris" bandžiau nešališkai save apibūdinti.
"Esu paprasta, šilta (kartais ir šalta, jei lauke spaudžia šaltukas), komunikabili, pakankamai draugiška, nesudėtingo charakterio panelė. Visada siekiu užsibrėžtų tikslų ir svajonių. Draugai mane apibūdina kaip nuoširdžią, bet ir per širdį duodančią (daugiau geresnio žodžio iš jų apie save negirdėjau, o ir papildomai komentuoti nenori). Labai nemėgstu kitų egoistų, nes pati tokia esu. Mėgstu žaidimus nervais. Gyvenimo prioritetas - savo gerbūvio užtikrinimas. Jei nori prisijungti prie jo išsaugojimo - brūkštelk laiškelį. Lauksiu."

Sekantis žingsnis - aprašas skirtas laidininko paieškoms. Kaip pagrindines savybes išskyriau: ūgį "blet, jei tu 1.60 m - net nežiūrėk į foto", gerą humoro jausmą "ieškau žmogaus, kuris mane prajuokintų labiau nei Doge memas", protingumą "kiek bus 6x7? jei žinai - parašik ;)" ir grožį "Tik gražus modelis (investicija į vaikus) arba garbaus amžiaus vyriškis (pageidautina virš 60 metų) kurio piniginėje visada galima rasti atliekamą V. Kudirką. Negražūs ir neturtingi - nesivarginkit." Viską baigiau legendine fraze: "Jei tai TU, parašyk!" Nemanau, kad persistengiau vardindama idealaus vyro savybes. Mintyse jau skaičiavau kiek daug mano kriterijus atitinkančių raitelių  puls rašyti romantiškas žinutes ir kviesti į pasimatymus.

Taigi, po ilgų gimdymo kančių baigiau aprašinėti save. Sudėjau visus taškus ant i ir puoliau į paiešką. Pirmas gerbėjo laiškas netrūko ateiti. Kitame įraše pasidalinsiu įspūdžiais iš susirašinėjimų. Netgi suskirsčiau kelias internetinių laido riterių kategorijas, kurias aprašysiu ryt arba poryt.

Stay tuned.









Senė.

3 komentarai:

  1. Panašu, kad tu iš anksto kritiškai nusiteikusi ir pažinčių portaluose ieškai tik savo išankstinio, kritiško požiūrio patvirtinimo. Todėl riteris ant balto žirgo gali prajoti pro šalį, nes būdama išankstinio, kritiško nusistatymo tai yra užsivėrimo būsenoje – jo nepastebėsi. O esant atsivėrimo būsenoje, kurioje nėra išankstinio žinojimo ir tuo labiau kritiško nusistatymo yra šansas, kad riteris pro šalį neprajos ir jį pastebėsi. Kokia mūsų pačių vidinė būsena lygiai tokie gyvenimo įvykiai. Pasikeitus vidinei būsenai, keičiasi ir gyvenimo įvykiai, situacijos.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Miela dūmine pirtele,
      Nepanašu, o taip ir yra. Taip, noriu, kad mano kritiškas požiūris pasitvirtintų. Turiu subjektyvią nuomonę ir tik ja vadovaujuosi gyvenime. Ar tai blogai? Manau, kad objektyvios tiesos nėra (kaip ir kitose gyvenimo vingeliuose). Šiuo atveju ieškau ko nepamečiau ir esu per daug tobula senė, kad taikyčiausi su vidinės būsenos pokyčiais.
      Dėkavoju už komentarą. Sėkmės toliau dūmoti!

      Panaikinti
    2. Tai taip, objektyvios tiesos nėra, kiek žmonių tiek tiesų.
      Bet yra skirtumas tarp psicho – emocinių reakcijų į gyvenimo įvykius.
      Pavyzdžiui, tarp egzistavimo meilės jausmo būsenoje ir egzistavimo kritiško nusiteikimo būsenos yra skirtumas.
      Tai galima sulyginti su maistu, kas kam skaniau, tik šiuo atveju kalba eina apie emocijų skonį.
      Kaip ir vienos tiesos taip ir teisingų emocijų nėra.
      Skonio reikalas. Tik tiek, kad kai kurios emocijos, jausmai tampa deficitu, o kai kurių perteklius.
      Iš čia, palaipsniui atsiranda ir nepasitenkinimo gyvenimu jausmas.
      Ačiū už palinkėjimus!

      Panaikinti