2014 m. kovo 25 d., antradienis

Vanilinis pudingas

O bliamba, ir man prasidėjo pavasaris, ar kaip?

Bus neįdomu, jei aš rašysiu kad pradėjau sportuoti. Fajeboke pilna tokių postų, todėl neketinu kartotis ir būti viena iš TŲ. Bet pabūsiu, nes, nuuu, būtent šią minutę didžiuojuosi savimi, o tai būna labai retas reiškinys mano gyvenime. Vienu žodžiu, vakar bevalgydama ketvirtą vanilinio pudingo indelį prisotintą "naudingųjų medžiagų" mečiau sau iššūkį, kad tai bus paskutinis kartas. Paskutinis kartas kai apgailėtinai sėdžiu viena kambaryje su šaukštu burnoje ir putoju kažką skanaus. Reikia senei pokyčių.

Prieš daugiau nei metus bėgiodavau kas rytą. Keldavausi 6h ryto ir kaip kokia durnė ratais varinėdavau po arčiausią ekshibicionistų parkelį. Būdavo, kad net ir su trijų valandų miegu varydavau į trasą. Viskas baigėsi kai vieną rytą kažkoks random seniokas pribėgęs prie manęs pradėjo rėkti, kad man čia ne vieta, nes nuo kulno svorio nenumesi. Ir viskas senei sugriuvo. Pasijutau graži, nepakartojama, jau pasiekusi visus gyvenimo tikslus. Kam toliau save kankinti ir anksti lipti iš lovos, kai toliau apsipatenkinusi galiu sapnuoti dangiškus žemės riešutus (nemėgstu migdolų)? Tokie romantiški sapnai tęsėsi iki šiandien. 

Šiandien 6h ryte išbėgau su zjb muzikyte ir paloskine striukyte į tą patį parkelį. Galvojau širdis sprogs, plaučiai subliūkš ir kojos nukris, bet trasą išbėgau ir paslika grįžau trobon. Nežinau ar tai normalu (ko gero nea), bet po kančios labiausiai man patinka užplūdęs nuovargio jausmas, kai po gero šalto dušo atsiguli lovoje ir tiesiog guli. Kaip narkomanas kaifuoji nuo to, kad esi nusikalusi kaip darbinis jautis. Aišku, sekantis žingsnis yra totalus out'as iki pietų, bet vien ta akimirka yra verta kėlimosi šeštą valandą ryto. 

Norėčiau padėkoti pudingui, kuris mane privertė pradėti bėgioti. Be jo pagalbos tikrai nebūčiau šiandien  ryte atsikėlusi. Ahh, vien rašant jaučiu kaip tirpsta riebalas nuo storo žando. Dabar einu suvalgyti salotos lapą, kad morališkai pasijausčiau dar geriau. Tikiuosi, kad nepritrūks valios, nes pastaruoju metu negaliu jos prisišaukti sugrįžti ir mane mylėti. 

Muzika yra labai svarbus komponentas bėgiojant ir šiaip sportuojant. Tai gal turit kas parekomenduoti geros/blogos miuzikos, kuri prisidėtų prie pavasarinio riebaliuko deginimo? Senė klauso viską kas skamba. Klausimas skirtas tiems trims žmonėms kurie čia apsilanko. Bučkis, meilės. Tiesiog "užfloodinkit" komentarus savo pasiūlymais.

Pažadu, kad sekantis įrašas bus apie pastebėjimus interneto platybėse. Šiandien vakare ketinu susikurti nuostabiosios senės anketą ir pažiūrėti kokio tipo laido riteriai slepiasi internetuose. Bandysiu rasti ko nepamečiau, kol Usainas Boltas Jums pašoks.









Senė.

3 komentarai:

  1. Asmeniškai man, tai šita daina užpompuoja energijos :) tai gal suveiks ir tau:
    https://www.youtube.com/watch?v=tLwnAkE0YdI

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O, suveiks, keliauja į playlistą :)
      Ačiūūūū

      Panaikinti
    2. kad tik į sveikatą suveiktų :D prašom ;)

      Panaikinti